Företagssupport:
vard 8-17
Butik:
vard 11-17
Fjärrsupport ButikenFöretagstjänsterPrivattjänsterOm oss
Företagssupport:
vard 8-17
Butik:
vard 11-17
lör & sön stängt
Status på serviceärende
 

Nätverk

Ett fungerande nätverk kan tillföra verksamheten lika mycket positiv energi som ett icke fungerande nätverk kan suga ut.

Nätverk hänger ofta ihop med serversystem där flera användare jobbar samtidigt. Vi är proffs på att bygga nätverksmiljöer som hjälper ert arbete istället för att motverka det.

Man måste förstås inte ha en server för att ha nytta av ett nätverk. Vi kan installera trådbundna och trådlösa nätverk som fungerar stabilt och utan problem.

WiFi

Vi har kunskap och verktyg för att installera och felsöka problem med trådlösa nätverk.

VPN

Ett vanligt önskemål är att kunna jobba hemma. Detta kan man lösa med VPN (Virtual Private Network). Vi skapar en säker krypterad kanal till nätverket på jobb hemifrån som gör att det är precis som att sitta på jobb och arbeta.

Säkerhet

Vi förstår hur nätverk fungerar och kan hjälpa dig att säkra ditt system så obehöriga inte kommer in. Ibland kan man tycka att "det är ingen som vill skada oss" men det är inte riktigt så enkelt.
Om obehöriga kan ansluta till ert nätverk finns risk att virus också kommer in den vägen. De flesta datorsystem är mycket mer öppna mot datorer i samma nätverk än mot de som finns ute på internet.